Winter arrangement

 Bij aankomst is de Daele heerlijk verwarmd en schenken wij u een welkomstdrankje om in de sfeer te komen. Op uw kamer kijkt u misschien wel uit over een weiland, bedekt met een laag sneeuw. Neem de wandelschoenen mee en speur naar pootafdrukken van reeën, misschien ziet u een haas dartelen door de sneeuw, hoort u overvliegende ganzen of het roepen van een steenuil.

Wie weet is dit de wereld waarin u terecht komt bij boeking van ons Winter arrangement.
U logeert twee nachten in één van de knusse kamers met bedstee. ‘s-Morgens brandt voor u de houtkachel en wordt een uitgebreid ontbijt geserveerd.
Op een van de twee avonden wordt er voor u een drie-gangenmenu geserveerd waarbij de hoofdmaaltijd een heerlijke winterstamppot of bonenschotel is met huis gemaakte appelmoes en/of stoofperen.

Verder heeft u gratis toegang tot de natuurtuinen om ideetjes op te doen voor uw eigen tuinparadijs. En als u de omgeving te voet wilt verkennen dan hebben wij een prachtige wandelroute (7, 10 of 13 kilometer) voor u uitgestippeld door het fraaie Achterhoekse coulisselandschap. Kom genieten in de Achterhoek!

 

 

 


Wanneer

Het winter arrangement is geldig van 1 november tot 20 maart.

Kosten
De prijs is op basis van 2 personen voor 2 nachten € 178,- inclusief welkomstdrankje, 2x ontbijtbuffet, 1x drie gangenmenu, toegang tot de natuurtuinen, gratis wandel- en/of fietsroutes.
 

Meld u nu aan!