Gastenboek

Totaal aantal berichten: 90#90 - Herbert en Tessa - http:// -
schreef op 15 oktober 2016 om 10:19:
Afgelopen zomer hebben we met onze dochter van (toen) 8 maanden twee nachten bij natuurlijkbuiten gelogeerd.
We hebben genoten van de gastvrijheid, de schone en gezellige kamer, het lekkere ontbijt en de rust die er heerst. Onze dochter kon lekker in het gras spelen, waarbij ze haar ogen uitkeek naar de honden, hanen, kippen, vogels en vlinders. Wanneer ze 's avonds op bed lag, zaten wij in de prachtige tuin. Veel dank Aart en Anna voor jullie gastvrijheid en dat we bij jullie te gast mochten zijn. Mvg Herbert en Tessa


#89 - Hans van Wayenburg - http://hansvwayenburg.nl - Nijmegen
schreef op 31 juli 2016 om 12:06:
Ha!
Mooie site hebben jullie, illustreert goed de veelzijdigheid en het enthousiasme waar jullie mee werken. Ik heb gezocht naar jullie filosofie, waarom doen jullie dit alles en met welke "insteek". Ik kwam toevallig op jullie webstek en raakte geïnteresseerd, ik blader altijd het eerst naar wat de mensen beweegt, dan beslis ik of ik nog even op de site blijf hangen.
Ik wens jullie veel succes met je werk, met vriendelijke groeten,
Hans van Wayenburg
Nijmegen


#88 - Marlies Ehlting - -
schreef op 13 juni 2016 om 17:14:
Hallo Anna und Aart,
herzlichen Dank nochmals für den schönen, entspannten und lehrreichen Nachmittag in eurem wunderschönen Garten.
Es waren alle begeistert und kommen bestimmt nochmal wieder.
Herzlich Gruß Marlies Ehlting


#87 - INK Sonntag-Ramirez Ponce - http://www.ink-malerei.de - D - 63637 Jossgrund
schreef op 31 mei 2016 om 13:40:
Wir hatten eine wunderschöne Zeit in Eurem Haus, in Eurem Garten und an Eurem Tisch! Vielen herzlichen Dank!
We had a wunderfull time in your home, in your garden and at your table! Thank you very much!
INK and Santiago
www.ink-malerei.de


#86 - Leo en Netty - http:// -
schreef op 10 mei 2016 om 15:23:
Vorige week 2 héérlijke dagen gehad in deze fraaie B&B in die zo mogelijk nog fraaiere omgeving. Wat een genot die natuurtuin met z'n vogels, vissen, vlinders. Lekkere wandeling hebben we er in gemaakt. En dan de inwendige mens, ja laat die maar aan Anne over. En aan Aart met zijn kruidige worteltaart. Dat rijmt. Een uitgebreid en heel smakelijk ontbijt, met louter streek- en zelfgemaakte verse producten. En zo ook die high tea: smaakvol, stijlvol en met het gezellige gekwebbel van een paar kippetjes op de achtergrond.
De kamers: goed timmerwerk met de antieke balken nog overal in zicht, heerlijk geslapen in een bedstee en alle sanitair spic en span.
Vervolgens de fiets op en lekker toeren door de mooie omgeving.
Aanrader van de bovenste plank, wat ons betreft.
Anne en Aart, niks meer aan veranderen...


#85 - Geocache team Eilers1 - -
schreef op 22 april 2016 om 16:00:
Heerlijk cache-weer vandaag. Daarom na een afspraak in Gaanderen vanmiddag lekker op zoek naar een aantal caches.
Deze hebben we ook op onze lijst in GeoPrinter gezet om eens te bezoeken.
Nadat we onze cachemobiel hebben geparkeerd op de parkeerplaats, wordt ons door iemand al gemeld dat we in de buurt zijn. De GPS in de hand blijkt direct associaties op te roepen met de cache die hier op het erf van de theeschenkerij verborgen ligt.
Een korte zoektocht leidt onze naar de cacheplek. Het logboekje is daarna snel getekend.
Het ziet er hier zo heerlijk uit op het terras aan het water dat we besluiten om onszelf maar eens te verwennen. Een kop koffie en lemon curd cheesecake, dat lijkt ons wel wat.
We vleien ons neer op de stoelen aan de vijver en dommelen bijna in, wat een heerlijke dag. De consumpties blijken heerlijk te zijn. Het is bijna vervelend om weer op te staan en de weg te vervolgen.
Een gastvrije ontvangst hier bij de theeschenkerij.


#84 - A.Peerdeman - http:// - Heerhugowaard
schreef op 11 april 2016 om 21:53:
We hebben geweldig genoten van deze mooie B&B. Erg gastvrij met een heerlijk uitgebreid ontbijt. Ga vooral zo door! TOP!


#83 - Sterre - -
schreef op 3 april 2016 om 17:13:
“Het was heel erg fijn bij NatuurlijkBUITEN. Het is een ontzettend mooie omgeving, waar je heel goed kunt wandelen. Wat we ook hebben gedaan. De kamer was goed en schoon en de bedstee sliep heerlijk. Er zijn een heleboel dieren in de omgeving. We zijn zelfs wakker gemaakt door een haan. Dat is iets wat we thuis niet vaak meemaken! ” Sterre


#82 - Franci - -
schreef op 30 maart 2016 om 11:21:
Yvonne en ik hebben heerlijk genoten bij jullie, het was heel fijn. Dank voor jullie lieve en zorgvuldige zorgen!
Ik schat zomaar in dat we nog een keer terug komen, en dan deze keer in de zomer. Franci


#81 - Monique - http:// -
schreef op 8 december 2015 om 18:19:
Vanmiddag met ons team een high tea gehad.Wat was het geweldig verzorgd! Alles was even lekker en werd ter plekke vers klaargemaakt.
Echt een aanrader om met een groep te gaan doen!
Team Buurtzorg Varsseveld-Westendorp


#80 - Silvia - http:// - Barchem
schreef op 16 november 2015 om 21:23:
Ook ik (Silvia, 28) heb meegedaan aan de cursus natuurtuin ontwerpen begin november. Of in mijn geval: een boerenerf ontwerpen. Samen met mijn vriend kocht ik vorig jaar een vervallen boerderij met 1,7 ha grond. Tot nu toe een kaal erf met gras en een enkele eikenboom. Een uitdaging! Bij Anna en Aart was ik zeker aan het juiste adres. Een prachtig ouderwets boerenerf heb ik met hulp van Anna ontworpen, met veel aandacht voor de practische indeling zoals deze vroeger was en ook aan de vogels, vlinders en andere dieren is gedacht. Nu, ruim een week later, staan er 6 nieuwe bomen te pronken op ons erf. Want, zo vertelde ze, de beste tijd om een boom te planten is 20 jaar geleden...of nu! Met een lange verbouwing in het vooruitzicht weet ik zeker dat ook het erf niet vergeten wordt. Met een goed plan op zak wordt er elk jaar een stukje erf aangeplant.

Ontzettend bedankt voor de leerzame workshop, wij wensen jullie heel veel succes en vooral plezier met jullie verbouwing en ik heb genoten van jullie droomplek, nu hard werken aan de onze!

Groeten Silvia


#79 - Monique Sweep - http:// - Dirksland
schreef op 8 november 2015 om 22:15:
Onze tuin in Dirksland is vier jaar geleden na de bouw van ons huis ontstaan en was nu toe aan een echt plan. Om die reden had ik me ingeschreven voor de cursus 'natuurlijke tuin ontwerpen'. Anna's aanpak is heel praktisch en in een paar stappen hebben we een ruimtelijk plan en een gedetailleerd beplantingsplan gemaakt. Dat klinkt simpel maar we hebben er 5 dagdelen heel hard aan gewerkt. Anna's aanpak is zeer inspirerend en ik ging tevreden naar huis. Vandaag, een dag later, heb ik mijn eerste perk al aangepakt. Mijn man en ik hebben één van de nachten in de B&B geslapen, wat erg leuk en plezierig was.
Anna en Aart, bedankt voor jullie gastvrijheid en veel succes met jullie eigen tuin, een prachtige plek!


#78 - Johan en Diana Groot Nibbelink - http://http://www.natuurlijkbuiten.nl/guestbook/addentry.php - Achterhoek
schreef op 29 augustus 2015 om 21:08:
Midden in de zomer hebben wij drie heerlijke dagen bij deze theeschenkerij en natuurtuin gehad! Bed en Breakfast zijn prima in orde! Lekker geslapen in de bedstee en heerlijk ontbeten, met producten die ze uit eigen tuin haalt! Verrassend lekker en leuk om van de prachtige tuin te genieten! Smile


#77 - Alette en Annemiek - -
schreef op 16 augustus 2015 om 22:29:
HUNTENPOP
Hey, daar zijn we weer!
De tuinen lijken nog mooier dan de vorige keer.
De herders komen ons vrolijk begroeten,
een kip maakt zich snel uit de voeten.
lekker slapen in de beddestee,
voor 't heerlijke ontbijt weer naar benee
Geen spoor van een kater!
wat zit er hier toch in 't water?
Misschien ligt het aan de taart van Aart
maar meer nog, de goede zorgen van Anna zijn goud waard!
Weer naar huis met een brak lijf en uitgeruste geest.
We zijn ook nog naar Huntenpop geweest.
Bedankt! Alette en Annemiek


#76 - CJ den Dekker - http:// -
schreef op 12 juli 2015 om 16:31:
Het was een geweldige week bij Anna en Aart. Zeer gastvrij en een zeer persoonlijke benadering. De passie voor hun B&B en de prachtige natuurtuin is buitengewoon. De nieuwste activiteit nl. Een film vertonen in hun mooie tuin is helemaal geslaagd. Het is een prima locatie voor het maken van fietstochten. En de knapzak wandeling mag je niet overslaan. 's Avonds is het bijzonder om op het terras nog lang te genieten van de rust en de mooie sterren hemel. Grote kans dat je de ransuil bij de buren op het dak te zien krijgt. En wat te bedenken van al die vogelgeluiden in de omgeving. Om nooit te vergeten. Dankjewel Anna en Aart. Je taarten zijn heel erg lekker. Dank.


1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6     Volgende pagina