Activiteiten

NatuurlijkBUITEN biedt verschillende cursussen en workshops aan:
Zhineng Qigong in de tuin Zhineng Qigong in de tuin

Wereldwijd beoefenen miljoenen mensen van alle leeftijden Zhineng Qigong (een vorm van Tai Chi) en het aantal groeit nog dagelijks doordat steeds meer mensen de positieve gevolgen ervan ontdekken. Het lichaam met rustige bewegingen losmaken en ontspannen. De geest tot rust brengen. Vitaal en energiek in het leven staan. Dat zijn de effecten van Zhineng Qigong.Zhineng Qigong en het energie veld 

Zhineng Qigong kent een aantal in elkaar overgaande vloeiende bewegingen aaneengesloten in een “vorm”. Voordat je met zo’n vorm begint is het prettig maar ook effectief om eerst je mentaal voor te bereiden. Dat kun je doen door een energie veld op te bouwen. Tijdens een energie veld leer je je focus te verplaatsen. Naar jezelf, jou lichaam en organen en naar de buiten wereld. Je sluit je als het ware aan op de energie om je heen en integreert deze met jou systeem. Een hele krachtige ervaring.

Zhineng Qigong in de natuurtuin! Wat is er prettiger dan ontspannen met lichaam en geest in de natuur? Tijdens de meditatie zoeken we de fijne energie op van NatuurlijkBUITEN. We gaan ons verbinden met deze energie. Tijd en aandacht voor jezelf!

Na afloop genieten we na met een lekker kopje thee.

Docent: Maarten van Hal. Kosten: €12,50 per persoon (incl. thee). Bij slecht weer mogelijkheid om overdekt mee te doen. 

Benodigdheden:

Gemakkelijke, loszittende kleding afgestemd op de buiten temperatuur.
Indien gewenst zijn er stoelen aanwezig
Schoeisel naar keuze. Blote voeten kan prettig zijn.
Dekentje, (meditatie)kussentje

Wanneer:
vrijdag 29 september 2017

Tijdstip:
Van 20:00 tot 21:00 uur

Kosten:
€ 12,50 inclusief een glas thee

Overige informatie:


Meld u nu aan!
Nachtwandeling Nachtwandeling

Op zaterdagavond 28 oktober organiseert NatuurlijkBUITEN weer de Nacht van de Nachtwandeling. In het donker lopen is een bijzondere ervaring. In plaats van je zicht maak je ineens veel meer gebruik van je gehoor en tast. Al snel zal je merken dat je als het ware andere dingen gaat ‘zien’. 

Onderleiding van eenIVN- gids vertrekken groepjes wandelaars voor een tocht met speciale belevingsmomenten. Het reserveren van deelname kaartjes € 2,50 p.p., zie hiernaast, is aanbevolen!

Programma: 

- Start vanaf 19:00 uur tot 21:00 uur. TIP: neem stevige wandelschoenen of laarzen mee onderweg kan het terrein modderig zijn!

- Onder begeleiding wordt vertrokken in groepjes van maximaal 14 personen

- Bij terug komst is warme chocolademelk met slagroom verkrijgbaar (eigen kosten). Het erf is sfeervol verlicht met vuurkorven en er is live muziek aanwezig. Kinderen kunnen zelf popcorn maken. 

Kaartjes reserveren voor de 'Nacht van de Nachtwandeling' kan alleen via de rechterkolom op deze website!  

De 'Nacht van de Nachtwandeling' is met medewerking van: 

IVN Oude IJsseltreek

Sandra Harmsen, Yoga Etten

Masja Engelberts, kunst | poezie | muziek

Verder werken mee:  Aart Stans (NatuurlijkBUITEN) en nog vele andere vrijwilligers.

TIP: neem stevige wandelschoenen of laarzen mee onderweg kan het terrein modderig zijn!  

Disclaimer Deelnemen aan de Nacht van de Nacht gebeurt op eigen risico. NatuurlijkBUITEN kan niet aansprakelijk worden gesteld voor ongevallen of schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of samenhangt met deelname aan de activiteit

Wanneer:
zaterdag 28 oktober 2017

Tijdstip:
Van 19:00 tot 23:00 uur

Kosten:
€ 2,50 p.p.

Overige informatie:
opgave voor deelname is aanbevolen


Meld u nu aan!