Je eigen vlinderparadijs ontwerpen

Wanneer: vrijdag 1 maart 2019
Tijdstip: Van 08:30 tot 17:00 uur
Kosten: € 95,- per persoon
Overige informatie:
Max. aanmeldingen: 4 personen

De workshop ‘Ontwerp je eigen vlinderparadijs’ is uniek door de combinatie van theorie en praktijk. Onder begeleiding van natuurtuinontwerpster Anna Kemp werkt u uw ideeën uit en creëert u uiteindelijk uw eigen vlindereldorado.

Doelstelling
In deze workshop staat een of meerdere zonnige borders in uw tuin centraal. Aan het eind van de dag heeft u een ontwerp op papier staan, compleet met een beplantingsplan en bestellijst.

Opbouw
Een vlinderparadijs ontwerpen is niet alleen een creatieve bezigheid, er is ook kennis nodig van planten met een hoge natuurwaarde voor vlinders. In de tuinen van NatuurlijkBUITEN kunt u een grote diversiteit aan vlinderplanten in de praktijk zien. Door een slimme lesopzet kunt u gemakkelijk een beplantingsplan maken.

Programma
Invulling van het dagprogramma wordt na aanmelding toegestuurd.

Materiaal
U ontvangt ter plekke een reader. Zelf neemt u foto's en een plattegrond van uw tuin (schaal 1:100) mee. Daarnaast heeft u een tekenset en een ontwerpblok nodig. Het tekenmateriaal zoals vormsjablonen. linialen en geodriehoeken zijn aanwezig.

Bijzonderheden
Inclusief koffie of biologische thee, lunch met gezonde speltbroodjes, drankje en een hapje. Maximaal 5 personen, hierdoor bent u er van verzekerd dat u als deelnemer optimaal begeleid wordt.

 

Dat wordt genieten van meer vlinders in je tuin!Aanmelden

Wilt u deelnemen aan deze activiteit?
Meld u dan aan via het onderstaande formulier!

Datum:

Voornaam:

Achternaam:

Adres:

Postcode en Woonplaats:
 
Telefoonnummer:

E-mailadres:

Aantal personen: