BUITEN-film

Wanneer: zaterdag 25 augustus 2018
Tijdstip: Van 19:00 tot 23:00 uur
Kosten: Eten en film € 22,50. Alleen de film € 7,50
Overige informatie:
Max. aanmeldingen: 99 personen

Op de laatste zaterdagavond van augustus wordt er, i.s.m. SeniorenCinema uit Doetinchem, een prachtige film vertoond in de natuurtuin van NatuurlijkBUITEN. Voorafgaand aan de film bereid Aart op het kampvuur in een gietijzeren kookpot op authentieke wijze een Franse maaltijd (voor max 20 personen). Als het schemerig wordt start de film.

Zaterdag 25 augustus 2018 MEDECIN DE CAMPAGNE 

Over de film:

Jean-Pierre is een huisarts van de oude stempel met een drukke praktijk op het Franse platteland. Zeven dagen per week kunnen zijn patiënten op hem rekenen. Hij luistert, verzorgt, stelt gerust. Wanneer bij Jean-Pierre kanker wordt geconstateerd, stuurt zijn arts een vervanger naar de praktijk. Nathalie, nog maar net begonnen als arts en niet gewend aan het dorpse leven, wordt door Jean-Pierre behoorlijk op de proef gesteld. Nathalie laat zich echter niet kennen en gaandeweg weet ze de dorpsbewoners en ook Jean-Pierre voor zich te winnen. 

Reserveren voor eten èn film stuur dan een mailtje naar:  info@natuurlijkbuiten.nl  met je naam, telefoonnummer en het aantal personen.

Reserveren voor alleen de film kan met de knop hiernaast

  

NatuurlijkBUITEN,  film kijken in de natuurtuin!

Programma:

 19:00 uur o.a. frans soepje, stoofpotje, salades en toetje 

21.00 uur Start film (met pauze)

 

Er zijn wordt gekookt met verse ingrediënten uit de moes- en kruidentuin.

*** 

Na de film wordt de vuurkorf aangestoken om nog even na te genieten.

NatuurlijkBUITEN, Toldijk 11, 7065 AL Sinderen T 0315-236794.

Neem een dekentje mee mocht het fris worden

*****

Reactie van een van de deelnemers van de film in juli:

Je waant je in Italië bij NatuurlijkBUITEN op Sinderen …

Geen uren op het vliegveld maar een tuin waarin je kan genieten van een culinair stoofpotje en een openluchtfilm op een prachtige zomeravond met volle maan. Een sprookje. Het was echt alsof je in Italië zat, heerlijk eten aan een lange smalle tafel met allemaal gezellige mensen. Aart stond bij het kampvuur zijn culinaire stoofpotje te bereiden. Anna serveerde een voortreffelijk soepje dat meteen zorgde voor verbroedering aan tafel omdat het zo lekker was en er een kruidje inzat dat niemand herkende … Tot slot kregen we een heerlijk toetje grotendeels uit eigen tuin.

Na het eten vond iedereen zijn plekje voor de openluchtfilm. Onder dekentjes genoten wij van de bijzondere film Tracks met Mia Wasikowska, Adam Driver en Emma Booth, geregisseerd door John Curran. Een waargebeurd verhaal van schrijfster Robyn Davidson. In 1977 vertrok ze met een aantal dromedarissen voor een tocht van 2700 km dwars door de Australische woestijn, enkel vergezeld van haar hond Diggity.

Het was echt genieten, dank je wel Anna en Aart!

EileenAanmelden

Wilt u deelnemen aan deze activiteit?
Meld u dan aan via het onderstaande formulier!

Datum:

Voornaam:

Achternaam:

Adres:

Postcode en Woonplaats:
 
Telefoonnummer:

E-mailadres:

Aantal personen: