Wandeling met gevulde knapzak

Er op uit: heerlijk wandelen met een gevulde knapzak door het Achterhoekse coulisselandschap: de paden op de lanen in! Trek de wandelschoenen aan en neem je vriend en/of vriendinnen mee. Tijdens de 10 km knapzak - wandeling, door landerijen, langs beken, elzensingels, houtwallen, gevarieerde bossen- en bosranden, kun je telkens weer genieten van het fraaie coulisselandschap.

 Ook voor groepsuitjes geschikt!

Geregeld staan er op verschillende idyllische plekjes bankjes of picknickbanken waar je van de inhoud van de gevulde knapzak kunt genieten. Want ook voor de inwendige mens is deze wandeling een verwennerij. Kom genieten en ervaar hoe mooi en rustig het is in de Achterhoek. Alleen de heldere vogelgeluiden zullen nog lang blijven naklinken!

Bijzonderheden
Inclusief wandelroute. Inhoud knapzak: belegde speltbrood-boterhammen met biologische boerenkaas, speltkrentewegge met roomboter, muffin, mueslireep of sultana, chocolade, flesje water en fruit. Bij terugkomst krijgt u een consumptie aangeboden.


 KNAPZAK ARRANGEMENT:

Wandelen door een mooi natuurgebied is altijd fijn. Met een logeerpartij op een bijzondere plek, wordt het nog leuker! Ontdek het Achterhoekse landschap vanuit de B&B van NatuurlijkBUITEN met het knapzak-arrangement voor 2 personen. Verblijf 2 nachten en krijg 2 knapzakken voor de prijs van 1 !

Knapzak arrangement bestaat uit:

  • Bij aankomst: thee of koffie met huisgemaakte lekkernij.
  • Twee overnachtingen in een van de sfeervolle bedstedekamers, incl. 2x uitgebreid ontbijt met streekproducten. Maak hier de keuze van uw kamer.
  • Twee gevulde knapzakken met routebeschrijving door het Achterhoekse coulisselandschap (10 of 13 km). U betaald voor de knapzakken geen € 29,- maar slechts € 14,50 voor 2 personen!
  • Consumptie na de wandeling op het terras aan het water, keuze uit koffie/thee/streekeigen vruchtensap of boerenijs.
  • Aanmelden kan via de button in de rechter kolom. 

  

NatuurlijkBUITEN: startlocatie van het wandelnetwerk in de Achterhoek, direct vanaf het erf de natuur in!

Reactie van bezoekers:

Nog nagenietend nu weer thuis op de bank van de rust en de relaxte sfeer die jullie en jullie B&B uitstralen. Je voelt in alles de liefde voor mens en natuur. Een heerlijke bedstee, een fantastisch ontbijt en een bijzondere knapzakwandelroute door jullie uitgezet. Op en top, we komen zeker terug! Jan en Marianne

  Knapzak wandeling cadeaubon, een origineel cadeau voor uw liefste, collega, ouders of goede vrienden! Leuk om lekker mee te verrassen. Combineren kan natuurlijk ook. Een weekendje in de B&B met een knapzak wandeling bijvoorbeeld. Neem contact met ons op!

 

TIP: Knapzak wandeling Cadeaubon

Disclaimer Deelnemen aan de knapzak wandeling gebeurt op eigen risico. NatuurlijkBUITEN kan niet aansprakelijk worden gesteld voor ongevallen of schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of samenhangt met deelname aan de activiteit.

 

Wanneer:
De knapzakwandelingen zijn mogelijk van woensdag t/m zondag.

Start en finish: Theeschenkerij NatuurlijkBUITEN

Let op: minimaal 1 dag van te voren reserveren!

Bijzonderheden: je kunt de wandeling ook korter (7 km) of langer (14 km) maken. Trek stevige schoenen aan en vergeet je verrekijker niet!  

Kosten
€ 14,50 p.p. | kids € 7,50

Wil je gebruik maken van ons knapzakarrangement lees dan de informatie hiernaast. 
 

Meld u nu aan!