Gevulde picknickmand

Picknicken is altijd een geslaagde verrassing om te genieten van een heerlijke lunch. Kies voor een romantisch picknick met zijn twee, met vrienden, familie of een teamuitje. Zoek een comfortabel en gezellig plekje in de kleurrijke tuin van NatuurlijkBUITEN. Wij brengen de mand op de door u gewenste plek in de natuurtuin en het genieten kan beginnen!

De Picknick bestaat uit:

Speltbroodsandwiches besmeerd met huisgemaakte dressing belegd met biologische kruidenkaas en sanwich met eigengemaakte romige eiersalade. Sandwiches zijn gegarneerd met eikenbladsla, bieslook, komkommer, snoeptomaatjes en rucola. Wrap rolletje met een heerlijke vegetarische spread. Speltkrentenwegge besmeerd met biologische roomboter, eigen gebakken roombotercake, biologische yoghurt met fruitcompote en een vers fruitsalade.

Bijzonderheden
De picknickmand minimaal 2 dagen van te voren bestellen. T. 0315 236 794 of 06 5375 8609.

Wij brengen de gevulde picknickmand op een door u gewenste plek in de natuurtuin. 

 

reactie van bezoekers:

Hallo NatuurlijkBUITEN
Wat hebben we genoten van jullie tuin en van het heerlijke eten: wat was de picknickmand overvol en heerlijk. Een hele mooie plek om je vriendin ten huwelijk te vragen.... en ze zei JA!  Een dikke 10 hoor super gedaan en prachtige locatie. We komen zeker een keertje weer bij jullie picknicken.
groetjes gertjan en ramona

 

Wanneer
Van de gevulde picknickmand kunt u genieten in de maanden mei tot en met september van woensdag t/m zondag.

Minimaal 2 dagen van te voren reserveren.

Kosten
€ 29,50 per picknickmand voor 2 personen.

Meld u nu aan!