Groepsarrangement: presentatie, rondleiding en lunch

 Bent u op zoek naar een interessant natuur-uitstapje met familie, vrienden, bedrijfs- of teamuitje? Dan bent u bij de natuurtuin met theeschenkerij van NatuurlijkBUITEN aan het juiste adres!

Wij ontvangen u op de 'Deale' met verse koffie en eigen gebakken roombotercake. Daarna wordt u in een enthousiaste presentatie meegenomen hoe u meer vogels in uw tuin kunt krijgen. Dit is theorie daarom gaan we  ook naar buiten voor een uitgebreide rondleiding door de natuurtuin.

Hier horen en zien we de vogels overal om ons heen. Al wandelend door de natuurtuin komen we langs bloeiende wilde planten zoals margrieten, grote kaardenbol, gele ganzenbloem, kamille, vogelwikke en de valeriaan is op sommige plekken wel 2 meter hoog. In de vlindertuin zoemt het van de bijen, hommels en fladderen de vlinders van bloem naar bloem. U wordt meegenomen naar verrassend geurende planten in de geurtuin. Langs de waterkant staand de zwanenbloemen, pijlkruid, aarvederkruid en wateraardbei en in de vijver de bekende waterlelie maar ook het bijzondere krabbenscheer. Het beheer van de natuurtuin is er op gericht om veel verschillende plantensoorten een groeiplaats te geven waar vogels, vlinders en andere dieren op af komen.

Na de rondleiding krijgt u een heerlijk kop eigenmaakte biologische soep met vers gebakken 'vergeten grunten speltbrood' met een consumptie (koffie/thee/biologsiche karnemelk of streekeigen sap). 

Groepsarrangement:

  • ontvangst  met koffie en huisgebakken roombotercake
  • powerpoint presentatie 'Meer vogels in uw tuin' of 'Tuinvogels herkennen' (beeld/geluid) of uitgebreide rondleiding door de natuurtuin
  • kop biologische soep, speltsandwich gezond met biologische kaas, speltkrentenwegge en consumptie (koffie/thee/biologische karnemelk of vruchtensap)

Wanneer: dit groepsarrangement is het hele jaar, van maandag t/m donderdag, mogelijk. 

Tijd: ontvangst 10.30 - einde ca. 14.00 uur

Kosten € 24,00 per persoon, minimaal 8 maximaal 20 personen

De lunch kan uitgebreid worden met:

  • tosti kaas/ui/pesto/tuinkruiden of tosti kaas/appel/tuinkruiden
  • wrap met gerookte zalm
  • coupe boerenijs met fruit
  • vers fruitsalade

Informeer naar de mogelijkheden!

Aanmelden: info@natuurlijkbuiten.nl o.v.v. groepsarrangement, naam en adres, telefoonnummer, datum en aantal personen.

 

 Reactie van bezoekers:

Over het bezoek aan jullie, met onze vriendenkring, hebben wij alleen maar positieve reacties gekregen en die waren ook echt gemeend en niet uit beleefdheid. De plaats, de entourage, de ontvangst, het vogelpraatje, de wandeling door de tuinen, alles kreeg een goede recensie en niet te vergeten de koffie en de lunch met de heerlijke soep van Aart! Diverse reacties waren ook: wat leuk om hier eens met de kinderen en kleinkinderen naar toe te gaan. Jullie hebben dus goed aangevoeld hoe je dit clubje moest aanpakken, nogmaals onze dank daarvoor! 
Kees en Judith