High tea met rondleiding natuurtuin  

Wij vinden het fijn om de rust van onze natuurtuin te delen met andere mensen. Tijdens een voorjaar- of zomerse rondleiding maakt u  kennis met de vele zangvogels in de tuin, kleurrijke planten in de borders en ziet u bloemenweide met margrieten, grote kaardenbol, gele ganzenbloem, kamille, vogelwikke en zelfs orchideeen! In de vlindertuin zoemt het van de bijen, hommels en fladderen de vlinders van bloem naar bloem. Specifieke planten in de geurtuin zorgen voor een heel bijzondere, soms betoverende geur. En langs de waterkant hoort u  de kikkers kwaken en vliegen de libellen elkaar achterna.  Het is fantastisch om zo de natuur te beleven en daarbij ook nog eens uitgebreid te genieten van een heerlijke High Tea!

Onze High Tea’s worden geserveerd in de theeschenkerij of bij mooi weer op het terras aan het water. Het bestaat uit een hartig en zoet gedeelte en is natuurlijk lekker en gezond! We starten met hartige, gezonde Achterhoekse speltsandwiches met huisgemaakte dressing, frisse sla, snack-komkommer, tomaat, rucola en bieslook uit eigen moestuin belegd met: biologische boerenkaas en kruidenkaas, huisgemaakte eiersalade en wilde zalm. Geserveerd met Numi, fair trade en biologische, ‘belevenis’ bloementhee.

Hierna volgt de rondleiding door de natuurtuin (duur ca 1 uur) waarna het 2e gedeelte van de High Tea geserveerd wordt met vers gebakken scones, clotted cream en onze biologische aardbeienjam. Daarbij ‘Aart’s eigen gebakken roomboter cake en diverse chocolade koekjes, bonbons en kleine zoete hapjes op fraaie etagères. Hierbij kunt u verschillende theesoorten proeven of koffie krijgen. 

 

De kosten voor een uitgebreide High Tea met een rondleiding door de natuurtuin zijn € 24,95 p.p. (minimaal 6 personen).

Voor meer informatie kunt u bellen met Anna: 06- 5375 8609  

 

Reactie van (engelse) bezoekers:

 We just wanted to say thank you for making us feel so welcome last weekend. Your warm hospitality was very much appreciated and we thoroughly enjoyed staying with you and sharing your nature paradise. The nature trail was inspiring and educational and the High Tea that you served was simply amazing. Altogether an unforgettable break!

Best wishes for your future plans and we very much look forward to staying with you again when we next visit Holland.
Kind regards, Julie and Nick

 

Disclaimer Deelnemen aan de rondleiding gebeurt op eigen risico. NatuurlijkBUITEN kan niet aansprakelijk worden gesteld voor ongevallen of schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of samenhangt met deelname aan de activiteit.