Pluk de dag, stap op de fiets!

Op de fiets beleef je het voorjaar en zomer op z’n best. Heerlijk om samen fietsend te genieten van de Achterhoek. Op naar buiten dus en gezond genieten!

De Natuur- en Theetuin èn B&B van NatuurlijkBUITEN is een bijzonder leuk adresje voor een fietstocht door het prachtige coulisselandschap van de Achterhoek. Blijf een paar nachtjes, zodat je na een fietstocht 's avonds bij het kampvuur rustig kunt nagenieten op het terras aan het water. Lekker loom kruip je in een echte bedstede. Misschien hoor je nog net het roepen van de steenuil want je zal er slapen als een roos!

Speciaal 3-daags fietsarrangement: ga mee op ontdekkingstocht door de mooiste natuurgebieden en toeristische plaatsen in de Achterhoek en grensstreek Duitsland. De fietsroutes van route.nl wijzen je de weg, middels het fietsknooppuntennetwerk, door het prachtige landschap, historische dorpen en culturele steden. De eerste dag gaat de route over de grens bij Dinxperlo, de 2e dag beleeft u de cultuur en kunt u kiezen uit de schoonheid van de Achterhoek , 3e dag een tocht door het Achterhoekse Coulisselandschap of neem het routeboekje mee van Beleef het landleven met de 'Boerderijnamen fietsroute' rondom Sinderen.

Het is ook mogelijk om via een prachtige fietsroute bij ons vandaag 2 andere en bijzondere ecotuinen te bezoeken, de Kruudhof in Halle en Groene Takken in Doetinchem. Tip: Kijk of luister je graag naar vogels onderweg? Dan hebben wij een speciale vogel-fietsroute voor je klaar liggen. Eenvoudig te volgen langs de knooppunten fiets je door verschillende landschappen met telkens weer andere vogels. De start is direct vanaf ons erf en eindigt ook weer hier.   

Het genieten kan beginnen!

Wanneer Het 3-daagse fiets arrangement is het hele jaar mogelijk.

Kosten De prijs is op basis van de bedstedekamer keuze (2 personen voor 3 nachten) inclusief welkomstdrankje met 3x uitgebreid ontbijt met biologische producten. Voor 3 dagen de beschikking over 1 dames en 1 herenfiets (of 2 damesfietsen) zijn de fietshuur kosten slechts € 45,- en gratis prachtige fietsroutes (tussen 28 en 50 km). Reserveer hier de gewenste kamer en vul daarbij het fietsarrangement in.

Fietsen Wij zorgen dat er 3 dagen goede fietsen (7 of 8 versnellingen, handremmen) voor u klaar staan. Tegen meerprijs zijn elektrische fietsen ook mogelijk, informeer naar de mogelijkheden. 

De boerderijnamen fietsroute Sinderen, start bij NatuurlijkBUITEN 

Reactie van bezoekers:

Een prachtige natuurtuin, echt een oase in het landschap. Prima slaapgelegenheid in de B&B, lekker ontbijt. Van dit alles ging een geweldige rust uit. Goed uitgangspunt voor fietstochten in de omgeving!  Slangenburg bij Doetinchem en Waterslot bij Anholt, Oude ijssel.
Bedankt, Rob en Hanneke 

Disclaimer Deelnemen gebeurt op eigen risico. NatuurlijkBUITEN kan niet aansprakelijk worden gesteld voor ongevallen of schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of samenhangt met deelname aan de activiteit.