Natuurwinkeltje van NatuurlijkBUITEN

Verwelkom dieren in je tuin! Plaats een voederhuisje of voedersilo en je zult binnen een mum van tijd de eerste tuinvogels erop af zien komen. Wij hebben diverse vogel- en andere tuin-dier-vriendelijke producten op voorraad. Kom gerust even kijken! 

           

Nestkast voor mezen € 14,95            Insectenhotel € 15,45                Vleermuizenkast € 23,99         Voedersilo met beschermkooi € 14,95              

     

 Vlinder/bijenkast € 11,95           Mok diverse tuinvogels € 4,99            Voedersilo € 13,95               Voederhuisje met zuignappen* € 19,99

* Het voederhuisje met zuignappen voor op het raam is ook erg leuk voor mensen die bedlegerig zijn en niet naar buiten kunnen. Van dichtbij zijn de tuinvogels de hele dag te observeren!

                                       

Maak je eigen jungle € 24,95      Landleven Vogels € 7,95      Minigids Roofvogels € 6,95     Minigids Vogels NL € 6,95      Zakgids Vogels € 16,95

      

Marcel's Green Soap producten zonder plastic: Shower Bar, Shampoo Bar of deodorant. Of altijd goed: een cadeaubon

Er zijn nog veel méér producten te koop in ons natuurwinkeltje zoals bloementhee melanges, koolzaadcreme honing en eigen gemaakte biologische jam.

 Wil je langs komen? Bel dan even met Anna Tel. 06 5375 8609.

p.s. Als het je beter uitkomt kun je ook 's avonds afspreken om te komen kijken.


 Arrangementen bij NatuurlijkBUITEN

Verblijf in een van de bedsteden in onze boerderij en ga mee met een echte vroege vogel excursie . Een natuurwandeling die in de lente in alle vroegte begint, wanneer de natuur op zijn moost is. Na de wandeling staat een uitgebreid biologisch ontbijt klaar in de theeschenkerij van onze boerderij. Het is een natuurbelevenis voor echte vroege vogels!

Samen nog even een paar dagen erop uit? Boek dan ons fietsarrangement of ons speciale winterarrangement en verblijf 2 nachten in onze B&B waar je 's avonds in alle rust kunt nagenieten van alle activiteiten bij de brandende houtkachel. 

Op zoek naar een bedrijfsuitje in de Achterhoek met een groen randje, een duurzaam groepsuitje zoals de knapzakwandeling of wilt u met uw team een dagje de natuur in voor een brainstorm? Neem dan contact met ons op en hoor welke mogelijkheden wij allemaal te bieden hebben. 

Een biologisch ontbijt, lunch met streekeigen producten, een heerlijke high tea of de rijk gevulde picknickmand. Bij natuurlijkBUITEN is het altijd genieten!

NatuurlijkBUITEN, natuurlijk gastvrij! 

            

Of het de 'Taart van Aart', een High Tea of de picknickmand is in de natuurtuin: het is altijd genieten bij NatuurlijkBUITEN!