Gastenboek

Totaal aantal berichten: 95#95 - Eileen - -
schreef op 29 juli 2018 om 23:15:
Reactie van een Buiten-film bezoekster

Je waant je in Italië bij NatuurlijkBUITEN op Sinderen …
Geen uren op het vliegveld maar een tuin waarin je kan genieten van een culinair stoofpotje en een openluchtfilm op een prachtige zomeravond met volle maan. Een sprookje.

Het was echt alsof je in Italië zat, heerlijk eten aan een lange smalle tafel met allemaal gezellige mensen. Aart stond bij het kampvuur zijn culinaire stoofpotje te bereiden. Anna serveerde een voortreffelijk soepje dat meteen zorgde voor verbroedering aan tafel omdat het zo lekker was en er een kruidje inzat dat niemand herkende … Tot slot kregen we een heerlijk toetje grotendeels uit eigen tuin.

Na het eten vond iedereen zijn plekje voor de openluchtfilm. Onder dekentjes genoten wij van de bijzondere film Tracks met Mia Wasikowska, Adam Driver en Emma Booth, geregisseerd door John Curran. Een waargebeurd verhaal van schrijfster Robyn Davidson. In 1977 vertrok ze met een aantal dromedarissen voor een tocht van 2700 km dwars door de Australische woestijn, enkel vergezeld van haar hond Diggity.
Het was echt genieten, dank je wel Anna en Aart!
Eileen


#94 - Gerda van Piggelen Tuinclub Meiblomme - -
schreef op 1 juni 2018 om 21:53:
“Vandaag bezochten we met 16 dames van onze tuinclub NatuurlijkBUITEN. We begonnen met een heerlijke lunch, alles biologisch en ter plekke vers klaar gemaakt. Daarna onder leiding van Anna de natuurtuin in. Wat een bijzondere plek en wat een bijzonder verhaal! Een grote diversiteit aan heggen, bomen, struiken en planten, vergezeld van het gekwinkeleer van heel veel verschillende vogels. Hergebruikte materialen bieden een schuilplaats of groeibodem aan allerlei insecten, planten en dieren in de tuin. De tuin is een inspiratiebron voor een duurzame manier van tuinieren en leven. Een tuin om vaker te bezoeken en door te geven aan anderen. Bijzonder de moeite waard. Je kunt zelfs een nachtje blijven in de B&B.

Met vriendelijke groet,
'Tuinclub Meiblomme”
Gerda van Piggelen


#93 - Leander en Marinke - -
schreef op 13 mei 2018 om 17:22:
Wat hebben we genoten van de vogelexcursie vanochtend, het heerlijke ontbijt en jullie prachtige project, veel dank daarvoor!
De taart van Aart die we meenamen voor de moeder van Marinke werd door haar (en door ons 😊) zeer gewaardeerd.

We komen zeker nog een keer bij jullie terug!
Hartelijke groet, Leander en Marinke


#92 - Peter en Rianne Berentsen-Sironde - -
schreef op 7 mei 2018 om 11:07:
Hallo Anna en Aart! Vanochtend om 06.00 uur hebben wij voor het 2e jaar op rij deelgenomen aan de vroege vogelwandeling met ontbijt. Het was wederom een prachtige wandeling en we hebben veel vogels gespot. Heerlijk om op dit vroege tijdstip rond te lopen door de prachtige natuur rondom de locatie van Natuurlijk Buiten. Bij terugkomst, na een hartelijk welkom door de 3 honden, werden we verrast door een prachtig gedekte ontbijttafel met allerlei heerlijke streekproducten. Dankjewel Anna en Aart voor jullie gastvrijheid!! Volgend jaar zijn we weer van de partij.....!! Peter en Rianne


#91 - Sven Hans - -
schreef op 7 mei 2018 om 11:05:
Vanochtend, 6 mei 2018, hebben we deelgenomen aan de Vroege Vogelwandeling. Hoewel het even slikken is wanneer om 5 uur in de ochtend de wekker gaat, is dat al gauw verdwenen wanneer een uurtje later aan de wandeling wordt begonnen. Onder leiding van Anna is het een prachtige route door een mooi stuk natuur. Genoeg vogels worden gespot en vanochtend pronkten op het spotlijstje onder meer de fitis, roodborstje, goudvink, grote bonte specht, zanglijster, merel, tjiftjaf, witte kwikstaart, steenuil, spreeuw, groenling en de vink, maar ook eekhoorntjes, konijnen en hazen werden gespot. Onderweg krijg je veel informatie over de dieren, maar zeker ook over de natuur/ de omgeving.
Als bijzondere traktatie en als beloning voor het vroege opstaan wacht bij terugkomst een heerlijk ontbijt met veel verse streekproducten. Kortom, een enorme aanrader om absoluut deel te gaan nemen aan deze bijzondere vroege vogelwandeling. Wij zijn in ieder geval volgend jaar weer van de partij! Groeten, Sven Hans


#90 - Herbert en Tessa - http:// -
schreef op 15 oktober 2016 om 10:19:
Afgelopen zomer hebben we met onze dochter van (toen) 8 maanden twee nachten bij natuurlijkbuiten gelogeerd.
We hebben genoten van de gastvrijheid, de schone en gezellige kamer, het lekkere ontbijt en de rust die er heerst. Onze dochter kon lekker in het gras spelen, waarbij ze haar ogen uitkeek naar de honden, hanen, kippen, vogels en vlinders. Wanneer ze 's avonds op bed lag, zaten wij in de prachtige tuin. Veel dank Aart en Anna voor jullie gastvrijheid en dat we bij jullie te gast mochten zijn. Mvg Herbert en Tessa


#89 - Hans van Wayenburg - http://hansvwayenburg.nl - Nijmegen
schreef op 31 juli 2016 om 12:06:
Ha!
Mooie site hebben jullie, illustreert goed de veelzijdigheid en het enthousiasme waar jullie mee werken. Ik heb gezocht naar jullie filosofie, waarom doen jullie dit alles en met welke "insteek". Ik kwam toevallig op jullie webstek en raakte geïnteresseerd, ik blader altijd het eerst naar wat de mensen beweegt, dan beslis ik of ik nog even op de site blijf hangen.
Ik wens jullie veel succes met je werk, met vriendelijke groeten,
Hans van Wayenburg
Nijmegen


#88 - Marlies Ehlting - -
schreef op 13 juni 2016 om 17:14:
Hallo Anna und Aart,
herzlichen Dank nochmals für den schönen, entspannten und lehrreichen Nachmittag in eurem wunderschönen Garten.
Es waren alle begeistert und kommen bestimmt nochmal wieder.
Herzlich Gruß Marlies Ehlting


#87 - INK Sonntag-Ramirez Ponce - http://www.ink-malerei.de - D - 63637 Jossgrund
schreef op 31 mei 2016 om 13:40:
Wir hatten eine wunderschöne Zeit in Eurem Haus, in Eurem Garten und an Eurem Tisch! Vielen herzlichen Dank!
We had a wunderfull time in your home, in your garden and at your table! Thank you very much!
INK and Santiago
www.ink-malerei.de


#86 - Leo en Netty - http:// -
schreef op 10 mei 2016 om 15:23:
Vorige week 2 héérlijke dagen gehad in deze fraaie B&B in die zo mogelijk nog fraaiere omgeving. Wat een genot die natuurtuin met z'n vogels, vissen, vlinders. Lekkere wandeling hebben we er in gemaakt. En dan de inwendige mens, ja laat die maar aan Anne over. En aan Aart met zijn kruidige worteltaart. Dat rijmt. Een uitgebreid en heel smakelijk ontbijt, met louter streek- en zelfgemaakte verse producten. En zo ook die high tea: smaakvol, stijlvol en met het gezellige gekwebbel van een paar kippetjes op de achtergrond.
De kamers: goed timmerwerk met de antieke balken nog overal in zicht, heerlijk geslapen in een bedstee en alle sanitair spic en span.
Vervolgens de fiets op en lekker toeren door de mooie omgeving.
Aanrader van de bovenste plank, wat ons betreft.
Anne en Aart, niks meer aan veranderen...


#85 - Geocache team Eilers1 - -
schreef op 22 april 2016 om 16:00:
Heerlijk cache-weer vandaag. Daarom na een afspraak in Gaanderen vanmiddag lekker op zoek naar een aantal caches.
Deze hebben we ook op onze lijst in GeoPrinter gezet om eens te bezoeken.
Nadat we onze cachemobiel hebben geparkeerd op de parkeerplaats, wordt ons door iemand al gemeld dat we in de buurt zijn. De GPS in de hand blijkt direct associaties op te roepen met de cache die hier op het erf van de theeschenkerij verborgen ligt.
Een korte zoektocht leidt onze naar de cacheplek. Het logboekje is daarna snel getekend.
Het ziet er hier zo heerlijk uit op het terras aan het water dat we besluiten om onszelf maar eens te verwennen. Een kop koffie en lemon curd cheesecake, dat lijkt ons wel wat.
We vleien ons neer op de stoelen aan de vijver en dommelen bijna in, wat een heerlijke dag. De consumpties blijken heerlijk te zijn. Het is bijna vervelend om weer op te staan en de weg te vervolgen.
Een gastvrije ontvangst hier bij de theeschenkerij.


#84 - A.Peerdeman - http:// - Heerhugowaard
schreef op 11 april 2016 om 21:53:
We hebben geweldig genoten van deze mooie B&B. Erg gastvrij met een heerlijk uitgebreid ontbijt. Ga vooral zo door! TOP!


#83 - Sterre - -
schreef op 3 april 2016 om 17:13:
“Het was heel erg fijn bij NatuurlijkBUITEN. Het is een ontzettend mooie omgeving, waar je heel goed kunt wandelen. Wat we ook hebben gedaan. De kamer was goed en schoon en de bedstee sliep heerlijk. Er zijn een heleboel dieren in de omgeving. We zijn zelfs wakker gemaakt door een haan. Dat is iets wat we thuis niet vaak meemaken! ” Sterre


#82 - Franci - -
schreef op 30 maart 2016 om 11:21:
Yvonne en ik hebben heerlijk genoten bij jullie, het was heel fijn. Dank voor jullie lieve en zorgvuldige zorgen!
Ik schat zomaar in dat we nog een keer terug komen, en dan deze keer in de zomer. Franci


#81 - Monique - http:// -
schreef op 8 december 2015 om 18:19:
Vanmiddag met ons team een high tea gehad.Wat was het geweldig verzorgd! Alles was even lekker en werd ter plekke vers klaargemaakt.
Echt een aanrader om met een groep te gaan doen!
Team Buurtzorg Varsseveld-Westendorp


1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7     Volgende pagina