Vroege vogelwandeling met ontbijt

Wanneer: zondag 1 mei 2022
Tijdstip: Van 06:00 tot 09:00 uur
Kosten: € 14,50 kids € 7,50
Overige informatie: Kijk ook bij Early Bird & Breakfast arrangement
Max. aanmeldingen: 4 personen

Het is weer: ga mee naar buiten waar alle vogels fluiten!

Wist je dat bij het krieken van de dag vogels het uitbundigst zingen? De zang van de vroegste vogels is een ware belevenis. Bij de start op ons erf horen we vaak al de merel, roodborst,  winterkoning en zien we de steenuil zitten op de schoorsteen bij de buren. Al wandelend door houtwallen, over landweggetjes langs de weilanden en het Idinkbos proberen we zoveel mogelijk verschillende vogelsoorten te ‘scoren’. In de ochtendgloren valt zoveel meer te beleven; wie weet zien we reeën, hazen of misschien wel een eekhoorn? De natuur zit boordevol verrassingen!

Bij terugkomst staat een uitgebreid ontbijt gereed met kakelverse eitjes, geurende warme broodjes, biologische producten en verse koffie of thee. Het is een ware belevenis, alleen moet je er wel ‘vroeg voor uit de veren’!

 

Wandeling voor de echte vroege vogels!

Programma

06.00 uur - verzamelen bij NatuurlijkBUITEN *

06.05 uur - start vroege vogelzangexcursie

08.00 uur - uitgebreid ontbijt met heerlijke streek- en biologische producten uit eigen moestuin


Bijzonderheden Meenemen: wandelschoenen of laarzen, verrekijker, vogelgids, vogelnotitieboekje. Honden kunnen niet mee ivm het wild in dit gebied. 

Disclaimer Deelnemen aan de  Vroege vogelwandeling gebeurt op eigen risico. NatuurlijkBUITEN kan niet aansprakelijk worden gesteld voor ongevallen of schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of samenhangt met deelname aan de activiteit.Aanmelden

Wilt u deelnemen aan deze activiteit?
Meld u dan aan via het onderstaande formulier!

Datum:

Voornaam:

Achternaam:

Adres:

Postcode en Woonplaats:
 
Telefoonnummer:

E-mailadres:

Aantal personen: