Vogelvoederkrans maken

Wanneer: zaterdag 14 december 2019
Tijdstip: Van 10:00 tot 12:30 uur
Kosten: € 19,95 per persoon
Overige informatie: duur ca 2 uur
Max. aanmeldingen: 12 personen

Vogelvriendelijk ingerichte tuinen kunnen vogels een goed thuis bieden. Een variatie aan gras, bloeiende planten, besdragende struiken of bomen helpt veel vogels zodat ze op eigen kracht kunnen leven. Maar in de loop van de winter kunnen vogels steeds minder insecten, bessen en zaden vinden, het raakt op! Het wordt nog lastiger als het vriest of er een laag sneeuw ligt. Als je dan een voedersilo of vogelpindakaas ophangt komen ze er maar al te graag van snoepen. Want het kost vogels veel energie om hun lichaamstemperatuur op 40 graden te houden. In een koude nacht verliezen kleinere soorten wel tien procent van hun gewicht. 

Workshop

Leuk is dan om een vogelvoederkrans op te hangen. Nog leuker is om het zelf te maken bij NatuurlijkBUITEN waardoor je de vogels goed kunt bekijken en nog beter leert kennen! De krans wordt versierd met allerlei lekkers voor de vogels zoals een snoer met doppinda's, vetbollen, netje met losse pinda's, gierst, zitstokje en andere versierselen. Dat wordt smullen voor de vogels in uw tuin!

Bijzonderheden
Inclusief koffie/thee met iets lekkers, royaal versierde vogelvoederkans. Zelf meenemen snoeischaar. Maximaal 12 deelnemers, ook leuk als groeps- of teamuitje.

Reactie:

Bedankt Anna! Iedereen was erg enthousiast, was ook leuk om even op een ontspannen andere manier samen iets te doen als team!Aanmelden

Wilt u deelnemen aan deze activiteit?
Meld u dan aan via het onderstaande formulier!

Datum:

Voornaam:

Achternaam:

Adres:

Postcode en Woonplaats:
 
Telefoonnummer:

E-mailadres:

Aantal personen: