Vogelvoederkrans maken

Wanneer: zaterdag 18 december 2021
Tijdstip: Van 14:00 tot 16:00 uur
Kosten: € 19,95 per persoon
Overige informatie: Inclusief koffie/thee met iets lekkers, duur ca 2 uur
Max. aanmeldingen: 12 personen

Vogelvriendelijk ingerichte tuinen kunnen vogels een goed thuis bieden. Een variatie van gazon, veel verschillende bloeiende planten, struiken of bomen waar vruchten aan komen helpt veel vogels zodat ze op eigen kracht kunnen overleven. Maar in de loop van de winter zijn er steeds minder insecten en de bessen en zaden raken op! Het wordt nog lastiger als het vriest of er een laag sneeuw ligt. Als je dan een voedersilo of pot met vogelpindakaas ophangt komen tuinvogels er maar al te graag op af. Want het kost vogels veel energie om hun lichaamstemperatuur op 40 graden te houden. In een koude nacht verliezen kleinere soorten wel 10 procent van hun gewicht. 

Workshop

Leuk is dan om een vogelvoederkrans op te hangen. Nog leuker is om het zelf te maken bij NatuurlijkBUITEN op Sinderen. Je helpt er de vogels de winter mee door en je kunt ze voortaan goed bekijken op de voederkrans waardoor je ze nog beter leert kennen! De krans wordt versierd met allerlei lekkers voor de vogels plus een zitstokje en andere natuurlijke versierselen. Dat wordt smullen voor de vogels in uw tuin!

Bijzonderheden
Inclusief koffie/thee met iets lekkers en alle materialen. Zelf snoeischaar meenemen.

Maximaal 10 deelnemers, ook leuk als groeps- of teamuitje.

Reactie:

Bedankt Anna! Iedereen was erg enthousiast, was ook leuk om even op een ontspannen andere manier samen iets te doen als team!Aanmelden

Wilt u deelnemen aan deze activiteit?
Meld u dan aan via het onderstaande formulier!

Datum:

Voornaam:

Achternaam:

Adres:

Postcode en Woonplaats:
 
Telefoonnummer:

E-mailadres:

Aantal personen: