Velt Eco tuindagen

Wanneer: zondag 2 juni 2019
Tijdstip: Van 10:30 tot 17:00 uur
Kosten: Gratis toegang
Overige informatie: rondleidingen zijn om 13.00, 14:00 en 15.00 uur
Max. aanmeldingen: 0 personen

Op zondag 2 juni zijn er speciale rondleidingen door de prachtige natuurtuin van NatuurlijkBUITEN in het kader van de 'Velt ecotuindagen'. Anna Kemp of Aart Stans vertelt wat er allemaal te zien is aan flora en fauna in deze ecotuin. Natuurlijk hoort u ook het verhaal over de inrichting, de wilde planten, vogels, vlinders, wilde bijen en het beheer van deze prachtige natuurtuin. Als je de moes- en kruidentuin binnenstapt zie je dat dit ook ecotuinen zijn waarboven talloze bijen en andere insecten gonzen en fladderen en waarin de groenten en bloemen er welig bij staan zonder gebruik van pesticiden.

Een rondleiding bij NatuurlijkBUITEN inspireert om in je eigen tuin beter naar het spontane leven te kijken en meer dieren en planten richting je tuin te lokken. Er zijn simpele maatregelen te treffen om meer vogels, vlinders en andere natuur te trekken.

Rondleidingen starten om 13:00, 14:00 en 15:00 uur. De wandeling duurt een klein uurtje. Na afloop is er gelegenheid om in de theeschenkerij of het heerlijke terras aan het water na te genieten met een vers kop biologische koffie of glas thee met een huisgebakken roomboter-rabarbercake of de 'Taart van Aart'

De start is bij de ingang van de natuurtuin aan de Toldijk 11, 7065 AL Sinderen. 

  

TIP: Wij hebben een speciale fietsroute uitgezet (adv knooppunten) om nog 2 ecotuinen te bezoeken de Kruudhof in Halle en Groene Takken inDoetinchem. Route is verkrijgbaar op alle 3 locaties en u kunt ook direct ter plekke starten, totale route is 37 km.

De route kunt u ook scannen, hieronder de QR codeAanmelden

Wilt u deelnemen aan deze activiteit?
Meld u dan aan via het onderstaande formulier!

Datum:

Voornaam:

Achternaam:

Adres:

Postcode en Woonplaats:
 
Telefoonnummer:

E-mailadres:

Aantal personen: