BUITEN-film

Wanneer: zaterdag 24 augustus 2019
Tijdstip: Van 18:30 tot 23:00 uur
Kosten: Eten en film € 27,50. Alleen de film € 7,50
Overige informatie: Doelgroep jongeren en volwassenen.
Max. aanmeldingen: 50 personen

Op zaterdag 24 augustus wordt er, i.s.m. SeniorenCinema uit Doetinchem, weer een mooie film vertoond in de natuurtuin van NatuurlijkBUITEN. Voorafgaand aan de film bereid Aart verschillende gerechten die worden opgediend aan een lange tafel in de natuurtuin (hieraan kunnen max 18 personen deelnemen, aanmelden verplicht). Als het daarna schemerig wordt start de film.

Zaterdag 24 augustus: 'Edie'. Edie pikt haar leven op na de dood van haar dominante man. Ze besluit tegen haar dochters wil om haar droom na te jagen om in Schotland een berg te beklimmen. Ze neemt Jonny in dienst om haar te trainen en de benodigde materialen te leveren. Terwijl de twee praten, kibbelen en lol hebben, delen ze hun leven met elkaar met op de achtergrond het spectaculaire landschap van de Schotse hooglanden.

 Reserveren voor eten èn film stuur dan een mailtje naar:  info@natuurlijkbuiten.nl met je naam, telefoonnummer en het aantal personen. 

Reserveren voor alleen de film kan met de knop hiernaast:

'meld u nu aan'  

 

NatuurlijkBUITEN-bioscoop, film kijken in de natuur!

Programma:

 18:30 uur stoofpotje 

21:00 uur Start film (met pauze) einde film ca 23:00 uur

 

 

Er zijn wordt gekookt met verse ingrediënten uit de moes- en kruidentuin.

*** 

Na de film wordt de vuurkorf aangestoken om nog even na te genieten.

NatuurlijkBUITEN, Toldijk 11, 7065 AL Sinderen T 0315-236794.

Neem een dekentje mee mocht het fris worden

*****

Reactie van een van de deelnemers van de film:

Je waant je in Italië bij NatuurlijkBUITEN op Sinderen …

Geen uren op het vliegveld maar een tuin waarin je kan genieten van een culinair stoofpotje en een openluchtfilm op een prachtige zomeravond met volle maan. Een sprookje. Het was echt alsof je in Italië zat, heerlijk eten aan een lange smalle tafel met allemaal gezellige mensen. Aart stond bij het kampvuur zijn culinaire stoofpotje te bereiden. Anna serveerde een voortreffelijk soepje dat meteen zorgde voor verbroedering aan tafel omdat het zo lekker was en er een kruidje inzat dat niemand herkende … Tot slot kregen we een heerlijk toetje grotendeels uit eigen tuin.

Na het eten vond iedereen zijn plekje voor de openluchtfilm. Onder dekentjes genoten wij van de bijzondere film Tracks met Mia Wasikowska, Adam Driver en Emma Booth, geregisseerd door John Curran. Een waargebeurd verhaal van schrijfster Robyn Davidson. In 1977 vertrok ze met een aantal dromedarissen voor een tocht van 2700 km dwars door de Australische woestijn, enkel vergezeld van haar hond Diggity.

Het was echt genieten, dank je wel Anna en Aart!

Eileen

 Aanmelden

Wilt u deelnemen aan deze activiteit?
Meld u dan aan via het onderstaande formulier!

Datum:

Voornaam:

Achternaam:

Adres:

Postcode en Woonplaats:
 
Telefoonnummer:

E-mailadres:

Aantal personen: