NatuurlijkBUITEN-KUNST

Wanneer: zondag 21 april 2019
maandag 22 april 2019
Tijdstip: Van 10:30 tot 17:00 uur
Kosten: gratis toegang
Overige informatie:
Max. aanmeldingen: 0 personen

Vanaf 19 april 2019 staan in de natuurtuin prachtige, artistiek vormgegeven kunstwerken van houtkunstenaar Theo Wicherink uit Azewijn.

Kunst kan je soms zo verrassen of juist grijpen, het prikkelt de creativiteit. Komende maanden bieden beelden en buitenkunst in de Natuur & Theetuin van NatuurlijkBUITEN een dubbele verrassing. Naast de artistieke waarde is het ook juist de fraaie locatie met doorkijkjes, besloten plekken en kleurrijke wilde bloemen in de tuin die je verrassen. 

De expositie is te bekijken tijdens openingstijden van de tuin. Theo Wicherink is regelmatig aanwezig om over hun passie voor kunst te vertellen. De NatuurlijkBUITEN-KUNST-EXPO duurt t/m zondag 22 september. Toegang is gratis. 

De theeschenkerij is geopend voor een heerlijk kop koffie of biologische thee met stukje van de huisgebakken 'Taart van Aart'. U kunt ook gebruik maken van een heerlijke biologische lunch, de picknickmand (va 2 personen) of een verrassende High Tea (va 4 personen) na afloop. Bel voor meer informatie of om te reserveren met Anna T 06-5375 8609. Aanmelden

Wilt u deelnemen aan deze activiteit?
Meld u dan aan via het onderstaande formulier!

Datum:

Voornaam:

Achternaam:

Adres:

Postcode en Woonplaats:
 
Telefoonnummer:

E-mailadres:

Aantal personen: