Avond Yoga

Wanneer: maandag 5 juli 2021
maandag 12 juli 2021
maandag 19 juli 2021
maandag 26 juli 2021
Tijdstip: Van 19:30 tot 21:15 uur
Kosten: € 9,-
Overige informatie: incl glas biologische thee
Max. aanmeldingen: 15 personen

Yoga in de buitenlucht, jezelf verbinden met de natuur, het letterlijk voelen van de aarde onder je voeten, dat geeft een extra dimensie... Ervaar de ontspanning midden in de natuurtuin van NatuurlijkBUITEN en doe mee met de AVOND YOGA, gegeven door yoga-docente Sandra Harmsen van Yoga Studio Etten.

Yoga tussen de kleurrijke wilde bloemen, op de achtergrond de zang van de vogels en aandacht voor jezelf. Als je nog nooit aan yoga hebt gedaan is dit  een unieke kans!

Let op: 

- Geef bij de aanmelding hoe laat je wilt starten om 19:00 uur of om 20:15 uur!

- ivm de corona maatregelen moet je je eigen matje, eventueel een klein kussentje en als het fris is een vestje | extra shirt of een dekentje meenemen.

 

 Yoga in de natuurtuin, een moment voor jezelf! 

Na afloop blijven we nog even in de tuin om na te genieten onder het genot van een glas, (h)eerlijke, biologische thee op het terras aan de vijver.

Disclaimer Deelnemen aan de Yoga gebeurt op eigen risico. NatuurlijkBUITEN kan niet aansprakelijk worden gesteld voor ongevallen of schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of samenhangt met deelname aan de activiteit.Aanmelden

Wilt u deelnemen aan deze activiteit?
Meld u dan aan via het onderstaande formulier!

Datum:

Voornaam:

Achternaam:

Adres:

Postcode en Woonplaats:
 
Telefoonnummer:

E-mailadres:

Aantal personen: