Tuinvogels herkennen

Wanneer: zondag 30 januari 2022
Tijdstip: Van 09:30 tot 12:30 uur
Kosten: € 10,-
Overige informatie: Inclusief koffie/thee met iets lekkers
Max. aanmeldingen: 20 personen

Op 29, 30 & 31 januari organiseert Vogelbescherming Nederland weer de Nationale Tuinvogeltelling. Hierbij gaat het vooral om het plezier van vogels kijken. Vogels die bij je in de tuin aanwezig zijn en waarvan je dagelijks kunt genieten. Erg leuk om mee te doen maar wat als je de vogels niet herkent?

Dat is eigenlijk jammer en niet nodig want op zaterdagochtend 18 januari geeft Anna Kemp (NatuurlijkBUITEN) een college 'Tuinvogels herkennen'. Meer dan 40 vogels, worden zowel in beeld als geluid behandeld. Door de vogels te leren herkennen zul je ze eerder opmerken en kun je nog meer van ze genieten! Tevens krijg je allerlei tips om meer vogels in uw tuin te krijgen. Wat eten ze, waar nestelen of vinden ze een beschut plekje als er gevaar dreigt? 

We besluiten met een half uurtje tuinvogels tellen. Vanuit de theeschenkerij kunnen de vogels goed geobserveerd worden. Telformulieren en vogelgidsen zijn aanwezig. Wel is het handig eventueel zelf een verrekijker mee te nemen. Een leuke en spannende belevenis voor jong en oud!

 

  

 

 College Tuinvogels herkennen

Tuinvogels tellen vanuit de theeschenkerij van NatuurlijkBUITENAanmelden

Wilt u deelnemen aan deze activiteit?
Meld u dan aan via het onderstaande formulier!

Datum:

Voornaam:

Achternaam:

Adres:

Postcode en Woonplaats:
 
Telefoonnummer:

E-mailadres:

Aantal personen: